Piškotki

/ Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka črk in številk, ki se prenese na vašo terminalno opremo, ko obiščete spletno stran. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, vašo terminalno opremo (računalnik, mobilna naprava), ki je bila uporabljena pri dostopu. Več o piškotkih: Piškotki (cookies)

Piškotki na primus-upravljanje.si

Na "primus-upravljanje.si" uporabljamo sejni piškotek, piškotke za spletno statistiko - Google Analytics in AddThis socialni vtičnik. V piškotke se ne shranjuje vaših osebnih podatkov, kateri ne morejo poškodovati vašo terminalno opremo.

Sistemski piškotki

Lastnik spletne strani je navedel, da so ti obvezni za delovanje spletne strani:
 
Piškotek
Ime Namen
primus-upravljanje.si cms_session Ta piškotek se uporablja za zagotovitev delovanja spletne strani. Izbriše se, ko zaprete brskalnik.
 

Ne sistemski piškotki

Skladno z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om-1) in je bil objavljen 31.12.2012 v Uradnem listu št. 109/2012 je omogočena izbira, ali se z uporabo ne sistemskih piškotkov strinjajo. Stopnjo zasebnosti kahko kadarkoli sami spremenite.

 
Piškotek
Ime Namen
Google Analytics _ga
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Mi uporabljamo informacije za pripravo poročila, da bi nam pomagal izboljšati to spletno mesto. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletni strani, od kod so obiskovalci prišli in o straneh, ki so jih obiskali. Politika uporabe piškotkov za Google Analytics. Veljavnost piškotka poteče čez 6 mesecev.
Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.
AddThis
__atuvc
uid
uvc
dt
Ti piškotki se uporabljajo za delovanje socialnega vtičnika AddThis.
Pravilnik o zasebnosti in piškotki za Addthis.

Posamezne politike zasebnosti oglaševalcev lahko najdete na njihovih uradnih straneh, prav tako informacije o podatkih, ki jih zbirajo. Politika zasebnosti spletnega mesta parklji.com tako ne more vplivati na početje oglaševalcev.

Upravljanje s piškotki

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete tudi s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene funkcije ne bodo delovale.V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: Mozilla FirefoxInternet ExplorerChromeSafari.